7 dec Dag van de Vrijwilliger / de reizende ster

01-Dec-2016
Vrijwilligersproject: "de reizende ster"

7 december is de nationale dag van de vrijwilliger. Jaarlijks zetten ontzettend veel mensen zich vrijwillig in voor de samenleving of voor een individu. Talloze mensen doen dit met veel inzet en plezier. Vanuit VrijwilligersWaterland willen wij onze waardering uitbrengen voor alle vrijwilligers die Waterland rijk is. Daarom starten wij vanuit Vrijwilligers Waterland op de dag van de vrijwilliger de actie “De reizende ster”. Een grote houten ster zal van 7 december tot 12 januari rondgaan in Waterland en verbinding maken tussen de verschillende vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers. Degene die de ster ontvangt, benoemt vervolgens een volgende vrijwilliger die volgens hem of haar echt een ster verdient. Gedurende zes weken gaan onze sterren dus op tournee door Waterland. Deze vrijwilligers kiezen wij niet uit, maar dat doet u. Vrijwilligers Waterland brengt de ster persoonlijk naar diegene toe.

Vrijwilligers Feest!
Op donderdag 12 januari zijn alle sterren weer terug in De Bolder en kunt u zien waar de ster allemaal geweest is.  Op deze dag van 19.00 tot 21.00 nodigen wij alle vrijwilligers uit de gemeente Waterland uit voor een groot vrijwilligersfeest in De Bolder. Op deze avond gaat de rode loper niet alleen uit voor uit voor deze speciale sterren, maar voor alle vrijwilligers die Waterland rijk is.
Er is live muziek en er is volop de gelegenheid om andere vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ontmoeten.

Een uitnodiging met het volledige programma volgt nog. Houdt hiervoor de website VrijwilligersWaterland in de gaten. Wilt u de uitnodiging persoonlijk ontvangen?, of wilt u iemand aandragen voor een ster? Laat ons dit weten via: contact@vrijwilligerswaterland.nl

Mocht u in de tussentijd nieuwsgierig zijn waar de ster is of al geweest is, houd dan de website VrijwilligersWaterland, facebook en de twitterpagina van VrijwilligersWaterland goed in de gaten. Wie weet komt de ster ook bij uw organisatie/ stichting langs!