Open dag Prinsenstichting

27-Okt-2014

Maandag 27 oktober

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Of zoek jij misschien een werkervaringsplaats?

Kom dan op maandag 27 oktober naar de open dag van de afdeling Welzijn van de Prinsenstichting; Kwadijkerpark 6, om een kijkje achter de schermen te nemen. Tussen 10.00- 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur zijn er rondleidingen en wordt er veel informatie gegeven.

Je bezoekt een woonlocatie en een dagbestedingslocatie waarbij cliënten en begeleiding enthousiast vertellen over hun werkzaamheden. Er zijn ook diverse vrijwilligers aanwezig die je rustig kunt bevragen over hoe het is om vrijwilliger bij Prinsenstichting te zijn. Interesse? Meld je dan aan voor de open dag bij vrijwilligerscoördinator Bert Wimmers via 0299 459 368 of per e-mail vrijwilligers@prinsenstichting.nl.

Over de Prinsenstichting:
Het is onze missie om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen bij het leiden van hun eigen leven, als burger in de samenleving. Onze ambitie is dat ook mensen met een verstandelijke beperking een zinvol leven hebben, samen met hun naasten, waarin zij zich gezond, veilig, gelukkig en gewaardeerd voelen. www.prinsenstichting.nl