Nominatie Burger(s)prijs

05-Jan-2015

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Waterland op maandag 5 januari wordt traditiegetrouw de Burger(s)prijs uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan een inwoner of een groep inwoners van Waterland die zich verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de gemeenschap.

Kent u iemand, een groep mensen of een vereniging die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de Waterlandse samenleving? Geeft u uw suggesties dan door aan de gemeente! Daarbij vragen wij u wel om duidelijk aan te geven waarom u vindt dat diegene(n) de prijs verdient. Is de betreffende inwoner bijvoorbeeld bij uitstek een verbinder, een vernieuwer of een echte ambassadeur voor Waterland? Of kent u iemand die zich op sportief gebied bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt? Laat dan weten wie er volgens u in het zonnetje gezet moet worden. U kunt u suggesties aanleveren tot uiterlijk 8 december 2014 via het reactieformulier op de website van de gemeente.

Het is goed om te weten dat een eerdere winnaar niet nogmaals in aanmerking kan komen voor toekenning van de Burger(s)prijs. Een overzicht van vorige winnaars vindt u op de website van de gemeente.

Bron: Gemeente Waterland