Participatieprijs: heeft u al gestemd?

29-Jan-2015

Er zijn 18 initiatieven genomineerd

Over ruim een week wordt de Participatieprijs 2014-2015 uitgereikt in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Dan wordt antwoord gegeven op de vraag: welk initiatief regelt het best dat mensen werk, zorg, huishouden, vrijwilligerswerk en andere activiteiten kunnen combineren? U kunt namens het publiek ook een stem uitbrengen op Facebook. Doet u mee?

Er zijn 18 initiatieven die zijn genomineerd. Daarvan worden 8 initiatieven op 29 januari a.s. bekroond met een prijs. U kunt hier een overzicht vinden van de initiatieven. Wanneer u op uw favoriet klikt, krijgt u de foto en een beschrijving van uw favoriet te zien. Geef uw stem door de foto te 'liken'. Het project dat op 29 januari 2015 om 13.00 uur de meeste likes heeft verzameld wint de publieksprijs. Een nek-aan-nekrace is niet ondenkbaar, dus uw stem telt!

Prijzen publieksprijs
De winnaar van de publieksprijs ontvangt een jaarabonnement op het tijdschrift Sociale Vraagstukken en een jaarabonnement op bibliotheek Atria. Daarnaast ontvangt de winnaar het boek ‘Winst voor vrouwen’ en ‘Tellen en rijmen met familie muis’. Dit laatste boekje is een kinderboek met andere rolverdelingen dan een standaard kinderboek wat u misschien gewend bent. Er zijn nog meer prijzen

Het initiatief die zich de winnaar van de Participatieprijs 2014-2015 mag noemen ontvangt het bedrag van €2500,-. Verder mag de winnaar diverse workshops volgen. Bijvoorbeeld: ‘Beleid beïnvloeding’ door Atria, ‘Mannenemancipatie’ door Jens van Tricht, een workshop door PEP Den Haag en een Advies ‘Strategie en fondsenwerving’ of ‘Social media en communicatie’ door WomenInc. De 2e en 3e prijs maken naast een geldbedrag van €500,- ook kans op één van deze workshops.

Uitreiking prijzen

Wilt u zien of uw favoriet ook daadwerkelijk die publieksprijs krijgt, door de uitreiking bij te wonen? Dat kan. U kunt zich opgeven door u hier gratis aan te melden.

Na de uitreiking van de participatieprijs vindt vanaf 17.00 uur de Movisie Participatieborrel plaats. Tijdens deze borrel is er natuurlijk volop gelegenheid te netwerken en bij te praten met collega’s uit het sociale domein. U kunt zich gratis aanmelden via: participatie@movisie.nl.

In de ochtend is er op dezelfde locatie de bijeenkomst ‘Iedereen aan de slag- Meedoen naar vermogen’. Deelnemers krijgen een presentatie van de stand van zaken met betrekking tot de transities en maken kennis met experimenten, onderzoeken, innovatieve aanpakken en voorbeelden uit de praktijk. Meer informatie via www.movisie.nl/iedereenaandeslag

Bron: www.movisie.nl