Meer dan handen vrijwilligersprijzen

18-Sep-2015

De inschrijving voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen is geopend. Schrijf uw project in en maak kans op €5.000.

Vrijwilligersprijzen
Inschrijven kan in drie categorieën: landelijke vrijwilligersorganisaties en -projecten, lokale/regionale vrijwilligersorganisaties en –projecten en de VriendenLoterij Passieprijs voor individuele vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn voor uw project. 

Bekijk de selectiecriteria. De inschrijving sluit op 18 september.

Wat zijn de vrijwilligersprijzen?
Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Maar de grote diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten is bij veel mensen nog onbekend. Daarom reikt Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS op 7 december 2015, internationale vrijwilligersdag, - voor de vijfde keer-  de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uit.

Met deze prijzen zetten we inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken onze waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Win 5.000 euro voor uw project
We reiken prijzen uit aan vrijwilligersorganisaties, –projecten en burgerinitiatieven maar ook aan individuele vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn (geweest) voor een vrijwilligersproject of –organisatie. Zij komen in aanmerking voor de VriendenLoterij Passieprijs.

In de categorieën lokale/regionale vrijwilligersorganisaties en –projecten en landelijke vrijwilligersorganisaties en –projecten selecteert een vakjury per categorie 1 winnaar. Deze winnaars ontvangen naast een sculptuur een geldprijs van elk €5.000, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij.

De vrijwilliger die de VriendenLoterij Passieprijs wint, krijgt een reischeque en zakgeld ter waarde van 1.000.