Dag van de Mantelzorg

10-Nov-2015

High Tea voor mantelzorgers

Op 10 november is de jaarlijkse dag van de mantelzorg. Op en rond deze dag wil de gemeente Waterland samen met WonenPlus Waterland, de mantelzorgers graag weer in het zonnetje zetten door het aanbieden van een high tea en een leuke attentie.

De high tea is op 10 november in de Bolder (’t Spil 1, Monnickendam). De inloop is vanaf 13.30 uur en start om 14.00 uur. Tussen 15.30 en 16.00 uur wordt deze middag weer afgesloten. Naast meerdere soorten thee zullen diverse hartige en zoete hapjes worden gepresenteerd. Vanuit de gemeente Waterland zal wethouder Kes hierbij aanwezig zijn. Iedere mantelzorger die op deze middag aanwezig is krijgt na afloop een attentie mee naar huis. Mantelzorgers die bij de consulent mantelzorg in beeld zijn, maar niet naar de high tea komen, krijgen de attentie later thuis bezorgd.

Mensen die bij WonenPlus in beeld zijn als mantelzorger hebben een uitnodiging ontvangen.

Om de high tea goed te kunnen voorbereiden is het noodzakelijk dat we vooraf weten wie er komt. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 3 november 12.00 uur via WonenPlus Waterland, tel. 0299-650 480 (maandag t/m vrijdag 10.00-12.00 uur) of via de mail: wonenpluswaterland@rswp.nl.

Indien u graag wilt komen, maar problemen hebt met vervoer of het continueren van de zorg, laat dit ons dan weten. Wij proberen dan voor een oplossing te zorgen.