NLdoet, vrijwilligers bedankt!

18-Mar-2016
Nldoet gemeente Waterland
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart zijn in het kader van de landelijke vrijwilligers actie NLdoet, weer vele klussen geklaard. Zo zijn in De Bolder, onder het motto: “Groen moet je doen” plantenbakken getimmerd om de straat, buurt of vereniging op te fleuren.

Kinderen van Stichting Kinderopvang Waterland hebben hun handen uit de mouwen gestoken en hebben onder begeleiding van enkele vrijwilligers en wethouder Gabrielle Bekhuis bloembakken en een kruidentuin gemaakt. Ook voor voetbalclub Ilpendam is een mooie bloembak gemaakt. In heel Waterland waren vele vrijwilligers actief.

Studenten van het Horizon College in Hoorn hebben op vrijdag een heerlijke lunch voor alleen wonende abonnees van WonenPlus Waterland verzorgd. Bij Voetbalclub Ilpendam en bij Peuterspeelzaal Nijntje staken vrijwilligers de handen uit de mouwen om het complex en de buitenspeelplaats op te knappen.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is veel achterstallig werk gedaan en zijn veel mooie initiatieven tot stand gekomen. Namens alle verenigingen die meededen, vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!