Workshop GRIP & GLANS

Vrijdag 10 juni

10-Jun-2016
Iedereen is in belangrijke mate zelf verantwoordelijk voor zijn of haar geluk. Soms is het goed om de balans op te maken en te kijken hoe het leven beter of plezieriger kan. Een belangrijk punt is positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen. Proberen uit het leven te halen, wat erin zit.

Door het deelnemen aan deze workshop wordt u geholpen na te denken over waar u in het leven staat; dit helpt bij het maken van keuzes en geeft zicht op waar u zelf verbeteringen kunt aanbrengen. Daarnaast wordt er gekeken naar voldoende reserves op het gebied van gemak en gezondheid, leuke en lichamelijke activiteiten, affectieve relaties, netwerken en nuttige bezigheden en uw sterke punten. Met de kennis en vaardigheden die dan worden opgedaan, bent u voorbereid én in staat anderen een hand te reiken, maar daarbij zelf in balans te blijven. Dit helpt u toe te werken naar een bewuste, daadkrachtige leefstijl en een positieve mindset.

U kunt de workshop zien als een eerste ontmoeting met de cursus GRIP & GLANS, een ontdekkingsreis naar eigen mogelijkheden, keuzes en beslissingen. De GLANSschijf helpt u met bewustwording, overzicht, actie en het bewust maken van uw eigen kracht. De workshop wordt verzorgd door twee docenten: Sciukri Veerman en Agaath van den Hogen. Meer informatie over deze cursus kunt u vinden op www.gripenglans.nl, waar garant wordt gestaan voor de kwaliteit van deze door wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde cursus. Ook kunt u zelf contact opnemen met de docenten Agaath van den Hogen, agaathvdhogen@planet.nl of Sciukri Veerman,>muda_v@hotmail.com wanneer u nu al meer over deze cursus wilt weten.

Deze workshop wordt vrijdag 10 juni van 13.30 tot 15.30 uur gehouden in De Bolder. Kosten hiervoor zijn €10 per persoon. U kunt zich tot en met dinsdag 7 juni opgeven, door een mail te sturen naar info@debolder.com  of te bellen naar 0299-650560.