Cursus EHBO voor kinderongevallen

27-Jun-2016

Cursus EHBO voor kinderongevallen

Vanuit Vrijwilligers Waterland willen wij vrijwilligersorganisaties ondersteunen, o.a. door het bieden van mogelijkheden tot bijscholen van vrijwilligers. Maandag 27 juni van 09.00 tot 16.00 uur bieden wij tegen een gereduceerd tarief een cursus EHBO voor kinderen aan in De Bolder. Heeft u vrijwilligers die werken met kinderen? Dit is uw kans om ze mee te laten doen aan een officiële cursus vanuit Het Oranje Kruis. Met deze cursusdag Eerste Hulp aan kinderen bent u voorbereid op Eerste Hulp handelingen bij kinderen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert wat u moet doen bij veel voorkomende ongevallen zoals verslikking, wondjes, tand door de lip of als er mogelijk iets gebroken is. Natuurlijk komt ook kinderreanimatie aanbod. Na een juist afgeronde dag, gaat u met een diploma op zak naar huis.

Het Diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis. Het Diploma kan vervolgens actueel gehouden worden door het iedere 2 jaar te hercertificeren.

De kosten bedragen €25,- per persoon. Mocht u ook willen deelnemen? Dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar contact@vrijwilligerswaterland.nl  of u kunt bellen naar 0299-650560. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Vrijwilligers Waterland: www.vrijwilligerswaterland.nl.