Vrijwilligersfeest 12 jan 2017

12-Jan-2017
7 december was de nationale dag van de vrijwilliger. Jaarlijks zetten ontzettend veel mensen zich vrijwillig in voor de samenleving of voor een individu. Talloze mensen doen dit met veel inzet en plezier. Vanuit VrijwilligersWaterland willen wij waardering uitbrengen voor alle vrijwilligers in de gemeente Waterland. Daarom starten wij vanuit Vrijwilligers Waterland op de dag van de vrijwilliger de actie; “De reizende ster”.

In het kader van dit project willen wij u ook graag uitnodigen voor het vrijwilligersfeest in De Bolder te Monnickendam. De rode loper gaat deze avond van 19.00 tot 21.00 uur uit, voor alle vrijwilligers die Waterland rijk is. Er is een leuk programma met live muziek en er is volop gelegenheid om andere vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ontmoeten. Een uitnodiging met het volledige programma volgt nog. Houd hiervoor de website en facebookpagina van VrijwilligersWaterland in de gaten. Wilt u de uitnodiging persoonlijk ontvangen? Laat ons dit weten via: contact@vrijwilligerswaterland.nl   

Als u aanwezig wilt zijn op dit feest, verzoeken wij u vriendelijk dit door te geven aan VrijwilligersWaterland via tel: 0299 650560 of per mail: contact@vrijwilligerswaterland.nl Wij hopen u te mogen verwelkomen!