BOP BeursVloer 2017

Waterlandse Uitdaging

20-Jul-2017
Heeft jouw vereniging of stichting een vraag of wens waar jullie wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Kom dan over die vraag of wens handelen met bedrijven op de BOP BeursVloer, georganiseerd door de Waterlandse Uitdaging. Met plezier nodigen zij je uit om deel te nemen aan de BOP BeursVloer op donderdag 23 november van 15.30 tot 17.30 uur bij Rabobank Waterland, Wielingenstraat 2 te Purmerend. Na het succes van vorig jaar organiseren ze ook dit jaar weer een BeursVloer. Vorig jaar zijn er maar liefst 52 matches gesloten met een grote maatschappelijke waarde! In één uur tijd wisselen ondernemers en maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen uit Groot Waterland) in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit met gesloten portemonnee. De ondernemers kunnen op deze wijze invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid en jullie als maatschappelijke organisatie ontvangen hulp in de vorm van kennis, middelen en menskracht die jullie goed kunnen gebruiken. Voor meer informatie klik hier. Heeft jouw vereniging of stichting een vraag of wens waar jullie wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Kom dan over die vraag of wens handelen met bedrijven op de BOP BeursVloer, georganiseerd door de Waterlandse Uitdaging. Met plezier nodigen zij je uit om deel te nemen aan de BOP BeursVloer op donderdag 23 november van 15.30 tot 17.30 uur bij Rabobank Waterland, Wielingenstraat 2 te Purmerend.

Na het succes van vorig jaar organiseren ze ook dit jaar weer een BeursVloer. Vorig jaar zijn er maar liefst 52 matches gesloten met een grote maatschappelijke waarde! In één uur tijd wisselen ondernemers en maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen uit Groot Waterland) in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit met gesloten portemonnee. De ondernemers kunnen op deze wijze invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid en jullie als maatschappelijke organisatie ontvangen hulp in de vorm van kennis, middelen en menskracht die jullie goed kunnen gebruiken.

Nieuwsgierig naar de matches van vorig jaar? Zie voor inspiratie dit overzicht. Doe je mee? Dan kun je je hier aanmelden. Er kunnen maximaal 40 maatschappelijke organisaties meedoen, wees er dus snel bij. Zij zullen bij het toekennen van de inschrijvingen zorgen voor een goede geografisch spreiding binnen regio Groot Waterland. Over de definitieve inschrijving ontvangt jouw vereniging of stichting eind oktober 2017 een bericht.

En dan nog iets extra’s! Ter voorbereiding op je ‘beursgang’ nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de workshop ‘Goede Zaken’ die gratis wordt aangeboden door Rabobank Waterland en Omstreken. Wil je je kans op succes vergroten, neem dan deel aan deze workshop. Je weet dan precies wat je te doen staat op de beurs! Tijdens deze workshops wordt ook ingegaan op het leveren van een tegenprestatie voor de hulp die een bedrijf biedt. Schrijf snel in, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De workshop wordt georganiseerd op donderdag 9 november van 19.30 tot 22.00 uur bij Rabobank Waterland en Omstreken aan de Wielingenstaat 2 in Purmerend. Je kan je hiervoor alvast aanmelden door een mail te sturen naar: Agnes@waterlandseuitdaging.nl. Ook hiervoor geldt dat bij té grote belangstelling wordt gekeken naar geografische spreiding over de regio Groot Waterland.

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je me bellen op 06-236 03 900 of mailen naar Agnes@waterlandseuitdaging.nl. Met hartelijke groet namens de initiatiefgroep, Agnes Bak Waterlandse Uitdaging De initiatiefgroep voor de BOP BeursVloer bestaat uit: Rabobank Waterland en Omstreken, Rodi Media, Gemeente Purmerend, Clup Welzijn, Branding New, WEP We Empower People en de Waterlandse Uitdaging.