Buurtwandeling 22 sept: gluren bij de buren

22-Sep-2017

Buurtwandeling 22 sept: gluren bij de buren

In week 37 en 38 heeft u alle reden om lekker naar buiten te gaan. Gedurende deze weken vinden allerlei nationale evenementen plaats zoals de nationale sportweek, week tegen de eenzaamheid en de nationale burendag. Naast een breed scala aan andere activiteiten organiseren Sportservice Zaanstreek-Waterland, WonenPlus Waterland, SCC De Bolder op vrijdag 22 september 2017 een (rollende) wandeling door Monnickendam.

De wandeling door Monnickendam is voor een ieder die mee wilt, jong of oud. Is gratis toegankelijk en start om 10.00 uur bij SCC De Bolder met een kop koffie/thee. De wandeling leidt ons daarna langs ’t Groene Hart. Aldaar is het tijd voor een door Sportservice Zaanstreek-Waterland georganiseerde bewegingsactiviteit. Gaandeweg de wandeling ondervinden wij nog een aantal leuke activiteiten waarbij het samen zijn voorop staat. Rond 12:30 uur verwachten wij weer terug te zijn bij De Bolder voor een gezamenlijke lunch.

Iedereen is welkom, zo wandelen en rollen bijvoorbeeld de bewoners van Sweansborch ook gezellig met ons mee. Sportservice Waterland-Zaanstreek, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder, hopen u van harte welkom te heten op 22 september om 10.00 uur voor deze gezellige energieke wandeling.

Datum en locatie Om 10:00 op 22 september, 2017. SCC De Bolder ’t Spil 1 1141 SB Monnickendam Aanmelden Deelname is kosteloos. Aanmelden kan telefonisch of per mail t/m 15-09-2017. Aanmelding gaarne o.v.v. naam, telefoonnummer, mail en graag aangeven u te voet of per rolstoel meedoet aan de wandeling. Mail: info@debolder.com Telefoon: 0299 650 560