Hoe werkt deze website?

Kosteloos inschrijven en vacatures plaatsen

Organisaties/initiatieven zonder winstoogmerk die vrijwilligers willen werven in de gemeente Waterland kunnen zich kosteloos inschrijven op www.vrijwilligerswaterland.nl met het doel om vrijwilligersvacatures te plaatsen. Zie voor meer informatie deze aanmeldpagina.

Het gaat hierbij om verenigingen en stichtingen (eventueel in oprichting) zonder commercieel karakter. Individuen/particulieren kunnen zich niet inschrijven als organisatie op persoonlijke basis. Voor deze individuele vragen kan er contact worden opgenomen met de gemeente Waterland voor doorverwijzing naar een passende organisatie.

De beheerder van deze website bepaalt (binnen een week na aanmelding) eerst of een organisatie in aanmerking komt voor de inschrijving. Indien akkoord bevonden kan de organisatie vacatures aanmaken.

Na akkoord bevinden van de inschrijving zal er een inlogcode worden verzonden en kunnen er vacatures worden aangemaakt door de contactpersoon van de organisatie.

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de vacature ligt bij de organisatie. Dit wordt dan ook nadrukkelijk gecommuniceerd in de voorwaarden voor gebruik van de website.