7 april eerste Repaircafé in De Bolder

07-Apr-2014
Op maandag 7 april is het eerste repaircafé in de Bolder als er voldoende vrijwilligers zijn. Repair Café Monnickendam is een initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien en dat reparatiekennis wil behouden. Een bezoek aan het Repair Café is ook een unieke gelegenheid om in contact te komen met buurtbewoners. Meedoen? Zie hier onze vacature voor reparateur:

Wat doe je met kapotte broodroosters, lampen en speelgoed, een computer die het niet meer doet of met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of misschien heb je een oude jas waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet!

Inwoners van Waterland kunnen naar het repair café komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te (proberen te) maken. Repair Café Monnickendam start in april en is op zoek naar handige vrijwilligers uit de buurt. Doe ook mee!

Het repair café zal één keer in de maand in De Bolder plaatsvinden op maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. We zijn op zoek naar buurtbewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als vrijwillige reparatiedeskundige. Dus bent u electronica deskundige, computer freak, hout specialist, fietsen liefhebber, technisch allrounder, handige naaister of heeft u een ander specialisme? En vindt u het leuk om uw kennis te delen met buurtgenoten? Neem dan contact op met De Bolder via 0299 650560 of mail naar info@debolder.com.

Daarnaast zoeken we mensen die bij de Repair Cafés de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. U zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café kunt u lezen op de landelijke Repair Café-site www.repaircafe.nl.

Op maandag 7 april is het eerste repaircafé als er voldoende vrijwilligers zijn. Meld je daarom nu aan!

Kijk hier voor meer info over de evenementen in de Bolder.