IVA voor vrijwilligers is vernieuwd

23-Okt-2015

E-learning Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Iedere vrijwilliger die achter een bar staat bij de club of tijdens festivals en evenementen moet een Instructie Verantwoord Alcohol schenken gevolgd hebben. Op vrijwilligerswerkacademie.nl  is de e-learning module voor deze instructie geheel vernieuwd. De module is opgedeeld in een interactieve introductie over verantwoord alcoholschenken en sluit af met een korte toets. Bij het succesvol afronden van de toets wordt een certificaat op naam via e-mail toegestuurd.

Neem dan snel een kijkje op de site! Je moet je nog wel even aanmelden voordat je de module kunt bekijken. Uiteraard mag jij ook een IVA-certificaat behalen! http://www.vrijwilligerswerkacademie.nl/

Interactieve instructie

Met gebruik van filmpjes en korte opdrachten word je op een interactieve manier door de module geleid. Je kunt zelf de volgorde van de te doorlopen hoofdstukken kiezen en als je wilt aantekeningen hierbij maken. Het doorlopen van de instructie duurt ongeveer 35 à 45 minuten.

Certificaat

Om een IVA certificaat te halen maak je een toets met 30 vragen. De vragen worden willekeurig geselecteerd uit een groot bestand met vragen. De toets bestaat uit vragen over alle hoofdstukken uit de module en sluit af met een casus. Bij een voldoende score krijg je een certificaat met je naam en organisatie per e-mail toegestuurd.

Van een aantal koepelorganisaties staat ook het logo op het certificaat. Wil je dit ook namens jouw organisatie? Vraag naar de mogelijkheden. Totaaltijd van de instructie en de toets is 1 à 1.15 uur.

Voor meer informatie over de e-learning module IVA kun je contact opnemen met B.Wams T: 030 78 92 106, E: b.wams@movisie.nl of Carmen Rave M: 0655440584, E: c.rave@movisie.nl

bron: www.vrijwilligerswerk.nl