Privacy statement

In onze privacy statement leest u hoe Vrijwilligers Waterland omgaat met het verwerken van uw persoonsgegevens via internet.

E-mail
Bij het beantwoorden van e-mails wordt nauwkeurigheid betracht. De informatie die Vrijwilligers Waterland van de vragensteller krijgt is altijd vertrouwelijk en zal behandeld worden volgens het privacy beleid van de gemeente Waterland, welke op de Nederlandse wetgeving gebaseerd is.

Statistieken
Vrijwilligers Waterland maakt gebruik van het statistiekenprogramma Google Analytics. Statistieken geven relevante informatie over de bezoekers van de website, zoals de meest gevraagde pagina's. Deze informatie is geanonimiseerd. Het doel hiervan is de inrichting van de website te optimaliseren of meer gerichte informatie op de site te zetten.

Gebruik van Cookies
Een methode die veel op internet wordt gebruikt om de werking van internetpagina's te verbeteren, is door gebruik te maken van zogenaamde (tijdelijke of permanente) 'cookies'. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker worden vastgelegd. De internetpagina kan bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren worden aangepast.

Wijzigingen
Vrijwilligers Waterland behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring.