"Vrijwilligerswerk betekent nieuwe ervaringen en contacten opdoen"

Voordelen vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilliger worden in Monnickendam of Uitdam? Zoek je vrijwilligerswerk in Broek in Waterland?
Wil je je als vrijwilliger inzetten bij een sportclub in Ilpendam? Woon je in Katwoude, Marken, Purmer,  Watergang, of Zuiderwoude, en zoek je daar een vrijwilligersfunctie?

Er zitten vele organisaties op je inzet te wachten!

Sociaal gezien biedt vrijwilligerswerk veel voordelen. Je blijft actief en gezond, leert nieuwe mensen in de gemeente Waterland en omgeving kennen en je leert het onbetaalbare dankbare gevoel van mensen helpen!

Ben je student? Wist je dat je met veel soorten vrijwilligerswerk studiepunten kunt behalen? Ook functioneren veel goede doelen erg prima als stageplek. Daarnaast doe je veel (werk)ervaring op en ontwikkel je vaardigheden op allerlei gebieden. Dat dit erg goed in een CV staat behoeft nauwelijks uitleg!

Op het gebied van zelfontwikkeling heeft vrijwilligerswerk ook veel te bieden. Welke verborgen talenten zul je ontdekken? Je kunt vaardigheden aanleren of verder ontwikkelen, nieuwe uitdagingen vinden en zelfvertrouwen opbouwen.

Vaak is een onkostenvergoeding mogelijk en ook worden vrijwilligers tegenwoordig gratis verzekerd met een aansprakelijkheidsverzekering en een verzekering tegen ongevallen. De inhoud van vrijwilligerswerk kan heel verschillend zijn.

Zoek je vrijwilligerswerk in de gemeente Waterland? Benieuwd naar de actuele vrijwilligers vacatures in Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Purmer, Uitdam, Watergang, of Zuiderwoude?

Er zijn zeer uiteenlopende vrijwilligersorganisaties actief in de gemeente Waterland. Kijk voor de diverse mogelijkheden en vrijwilligersfuncties in onze vacaturebank.