"Vrijwilligers Waterland geeft uw organisatie een platform om vrijwilligers te werven"

Vrijwilliger gezocht

Vrijwilligers nodig? Deze website kan daarbij helpen.
Diverse organisaties en initiatieven in de gemeente Waterland hebben vrijwilligers nodig. Ben je binnen jouw vrijwilligersorganisatie verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers, gebruik dan deze website als platform voor de vacatures die je wilt promoten. Zie voor aanmelding en meer informatie deze aanmeldpagina.

Wat kan deze website voor jouw organisatie en/of initiatief betekenen?

De website biedt een centraal platform aan iedere vrijwilligersorganisatie die actief is in de gemeente Waterland en geeft informatie over de vrijwilligersfuncties die de organisatie heeft, met het doel zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot het reageren op deze functies. Daartoe worden zowel de site als de diverse mogelijkheden van vrijwilligerswerk in de gemeente Waterland regelmatig onder de aandacht gebracht, en worden vrijwilligersorganisaties ook betrokken bij de ontwikkelingen rond de website, zodat zij actief gebruik maken van de site.

Dit betekent concreet dat de officiĆ«le vertegenwoordiger van een vrijwilligersorganisatie van ons bij goedkeuring een inlogcode - na registratie - ontvangt waardoor die persoon zelf vacatures op de site kan plaatsen.
Om een inlogcode aan te vragen, kijk op deze pagina.

Doel van deze website
Deze website heeft tot doel:
-het aanbod aan vrijwilligersfuncties in de gemeente Waterland overzichtelijk te presenteren, zodat mensen  kunnen reageren op actuele vrijwilligersfuncties.

-het bieden van een centraal platform aan vrijwilligersorganisaties die actief zijn in de gemeente Waterland voor het geven van informatie met betrekking tot de vrijwilligersfuncties die zij hebben.

-het geven van algemene informatie over vrijwilligerswerk aan mensen die interesse hebben in een functie als vrijwilliger.

-het communiceren via de website, e-mail nieuwsbrief en social media van nieuws over het vrijwilligerswerk in Waterland en aanverwante zaken.

Een voorwaarde voor gebruik is dat het vrijwilligerswerk in de volgende plaatsen wordt uitgevoerd:
Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Purmer, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude.
Daarnaast mogen de organisaties geen commercieel doel hebben.